MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 05. 2016.

Besplatna pravna pomoć u "Oazi"

Veselinka KastratovićVeselinka KastratovićU sklopu projekta "Besplatna pravna pomoć za građane Osječko-baranjske županije", kojega financira Ministarstvo pravosuđa, diplomirane pravnice Veselinka Kastratović i Marija Milčić iz osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava, udruge ovlaštene za pružanje pravne pomoći s višegodišnjim iskustvom, pružaju pravnu pomoć u prostorijama Mirovne grupe Oaza u Belom Manastiru, J. Antala 3, svake srijede od 8 do 11 sati.

Navedena aktivnost provodi se i u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Besplatna pravna pomoć pruža se i u Dardi, u prostorijama Crvenog križa Darda, Sv. Ivana Krstitelja 116, istog dana kad i u Belom Manastiru, u vremenu od 11 do 13 sati, te svakodnevno u Centru za mir, Osijek, Trg A. Šenoe 1, tel. 031/206-886.

Pročitano 758 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok