MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 01. 2017.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Upravni odbor Mirovne grupe OazaUpravni odbor Mirovne grupe Oaza U utorak, 31. I. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i članice UO Ljubica Buha, Jasna Petrović i Sofija Petrović (opravdano odsutna bila je Gordana Čiča!) te direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Zapisničarka je bila Ana Jeličić.

Sjednica UO, koja je prethodila redovnoj sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza, protekla je u konstruktivnoj atmosferi, završena je u 18 sati te je imala četiri točke dnevnog reda:

  1. Usvajanje zapisnika sa sjednice održane 28. XII. 2016. godine
  2. Utvrđivanje stanja članstva Skupštine "Oaze"
  3. Upoznavanje s trenutnim i planiranim aktivnostima
  4. Razno
Pročitano 1036 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok