MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 01. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Na kraju druženja: Kad se opet vidimo?Na kraju druženja: Kad se opet vidimo?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 19. I. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistica Jelena Opačić-Matijević te volonterke Mirjana Banjanac, Donka Dvornić, Margita (Greta) Relić, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

Projekt "Volontiraj i ti" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a "Oaza" ga provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Gimnazijom Beli Manastir.

Među domskim štićenicima, koji su u dnevnom boravku čekali "Oazinu" ekipu, uz jednog djeda i nekoliko bakica, ovaj put bila su i tri nova "momka". Članice Oazine" ekipe rasporedile su se među njih pa su sa svakim malo popričale o zdravlju, vremenu, djeci..., tako da je predviđenih sat vremena druženja brzo prošlo. Domska štićenica Violeta, sad već stara "Oazina" prijateljica, upoznala se s novom volonterkom Mirjanom Banjanac. Njih dvije posvetile su se igranju društvene igre "čovječe, ne ljuti se".

"Oazina" aktivistica ovako rezimira druženje: "Nema ništa ljepše nego kad vas domski štićenici dočekuju s osmijehom i ispraćaju s pitanjem: 'Kad se opet vidimo?' Tada shvatite da radite nešto dobro i vrijedno."

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok