MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (6)

Anđelčići od reciklažnog materijalaAnđelčići od reciklažnog materijalaU srijedu, 14. XII. 2016. godine, od 16:30 do 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je šesta likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo". Radionicu je vodila Ana Jeličić, a projekt financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Ta radionica bila je samo nastavak radionice iz prethodnog dana. Na njoj su "Oazine" kreativke izrađivale papirnate anđelčiće i ukrasne kuglice, koje će se dijeliti Belomanastircima na Božićnom sajmu 18. XII. 2016. Šareni, svjetlucavi uradci našim će sugrađanima, osim kao ukras za blagdane, biti i podsjetnik na to što se sve može napraviti od starog, odbačenog kartona, papira, žice, alufolije… i tko zna čega još što nam puni kante za smeće.

I tako su se, po tko zna koji puta, "Oazine" vrijedne kreativke iskazale u svojoj umješnosti i dosjetljivosti. Kao i uvijek, radionica je bila na zavidnom nivou i protekla je uz vesele priče, šalu i ugodno druženje.

Pročitano 863 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok