MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 01. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XII/2016)

U svijetu mašte i kreativnostiU svijetu mašte i kreativnostiU mjesecu prosincu 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Prve dvije radionice održane su u redovnom terminu, u utorak 6. i utorak 13. XII. od 18 do 20 sati, a treća je održana u srijedu 14. XII., od 18 do 21 sat. Treća radionica održana je kao nadomjestak za radionicu koja se trebala održati 20. XII. Te radionice ne treba brkati s dodatnim radionicama održanima u prosincu u sklopu projekta "Od starog pravimo novo".

Čestitke za korisnike 'Oazinih' socijalnih uslugaČestitke za korisnike 'Oazinih' socijalnih uslugaPosjećenost radionica u hladne zimske dane bila je uobičajena, a izrađivali su se božićni ukrasi i drugi prigodni suveniri za vlastite potrebe, kao i za Božićni sajam, koji se već tradicionalno održava u Belom Manastiru. Radionice su i prosincu 2016. godine odzvanjale veselim smijehom korisnica, kojima je to druženje iskorak iz svakodnevne kolotečine u svijet mašte i kreativnosti, koju izražavaju kroz izradu lijepih suvenira i poklončića, kojima se diče. Osobito su ponosne na onaj dio svoga rada, na one uratke koji završavaju, kao i krajem 2016. godine, u poklon-paketima za starije ili pak kao dio neke humanitarne akcije. Kako god bilo, korisnice su zadovoljne i dolazit će na "Oazine" radionice i tokom 2017. godine.

Pročitano 1012 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok