MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 15. 01. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XII/2016)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU mjesecu prosincu 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Izrada Snješka Bijelića od štipaljkeIzrada Snješka Bijelića od štipaljkeRadionice su održane u redovnom terminu ponedjeljkom od 18 do 20 sati 5, 12. i 19. XII. Te radionice ne treba brkati s dodatnim radionicama održanima istih dana, ali od 16:30 do 18 sati u sklopu projekta "Od starog pravimo novo".

'Snješci Bijelići' od štipaljki'Snješci Bijelići' od štipaljkiNa radionicama je bilo od 7 do 13 korisnica, a izrađivali su se ukrasi za bor: balerine od papira i žice, koje su bojane zlatnom bojom, te "Snješci Bijelići" od štipaljki, koji se mogu vidjeti na slici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok