MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 01. 2017.

Projekt "Nenasilje je baš fora"

Sofija Petrović i Ana JeličićSofija Petrović i Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Mirovna grupa Oaza, u partnerstvu s Osnovnom školom Kneževi Vinogradi, provodi projekt "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je namijenjen učenicima nižih razreda i provodit će se u drugom polugodištu ove školske godine kroz edukativne radionice.

A da bi radionice bile što zanimljivije i bolje provedene, kupljeni su razni materijali: krep-papir, hamer, ljepilo, škare, klamerice, baloni, markeri, boje, lopte..., koje su u srijedu, 4. I. 2017. godine, oko 12 sati, učiteljica Sofija Petrović, vanjska suradnica na projektu, i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić razvrstale u osam jednakih paketa.

Ti paketi bit će uručeni učiteljicama OŠ Kneževi Vinogradi koje će provoditi radionice u svojim razrednim odjelima. Izbor materijala prilagođen je uzrastu učenika i usklađen s temama radionica, koje će – nadamo se – podići svijest učenika o nenasilnom rješavanju sukoba, razvijanju tolerancije i poštivanju ljudskih prava.

Pročitano 973 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok