MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 01. 2017.

Novo ruho starog ogledala

Dubravka i staro ogledaloDubravka i staro ogledaloU posljednjem, dvanaestom mjesecu svi pokušavamo dovršiti nedovršeno ili zaostalo tokom godine. Takav je slučaj bio i s našim starim, već pomalo zaboravljenim ogledalom s nečijeg tavana. To staro, oštećeno ogledalo duže je vrijeme skupljalo prašinu u jednom kutu Društvenog centra, dok ga se nije prisjetila i u svoje ruke uzela donedavna "Oazina" aktivistica Dubravka Simendić, već godinu dana u mirovini.

Ona ga je, s nešto mašte i kreativne umješnosti, ukrasnim papirom, ljepilom i bojom preobrazila i vratila mu prvobitni sjaj. Sada to ogledalo u novom ruhu, u jednu ruku, ponosno stoji u zajedničkom prostoru Društvenog centra i krasi njegov interijer, a u drugu ruku ima korisnu funkciju jer služi kao podsjetnik pravilnog držanja pri vježbama za starije osobe preko projekta simboličnog imena "Dostojanstveno starenje". I ogledalo je dostojanstveno ostarjelo, ali i osvanulo u novom ruhu. Stoga neka nam se zrcali i šepuri još najmanje – godina sto!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok