MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 01. 2017.

Projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE"

Sofija Petrović i Ana JeličićSofija Petrović i Ana JeličićSofija Petrović i Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu prijepodne, 4. I. 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, vrijedno se radilo. Toga su dana, naime, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić i "Oazina" vanjska suradnica, diplomirana učiteljica Sofija Petrović razvrstavale i spremale radne materijale za edukaciju učenika Osnovne škole Darda, u kojoj se provodi "Oazin" projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Stolovi su bili prepuni blokova, boja, markera, lopti, šarenih balona, ljepila, škara, klamerica, krep-papira, hamera..., koji su završili u 13 platnenih vrećica koje će biti uručene učiteljicama Osnovne škole Darda na daljnju upotrebu, odnosno na provedbu navedenog projekta koji je namijenjen učenicima nižih razreda. Nadamo se da će ti raznovrsni, šareni materijali razveseliti učenike i učiteljice te da će im omogućiti da što kvalitetnije odrade predviđene edukativne radionice u drugom polugodištu ove školske godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti