MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 12. 2016.

Čitanje korisnicima Doma za starije

Domski korisnici i 'Oazini' volonteriDomski korisnici i 'Oazini' volonteri(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 28. XII. 2016. godine, od 16 do 17 sati, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe kroz projekt "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (bivše Ministarstvo socijalne politike i mladih). U Domu je pet "Oazinih" volontera (Mirjana Banjanac, Danijela Benić, Valentina Markan, Sanela Stanojević i Saša Vučković), pod vodstvom Ane Jeličić, domskim korisnicima čitalo kratke priče i pjesme prigodne za božićno-novogodišnje blagdane.

Druženje s korisnicima, koji su s velikom pažnjom slušali volontere, proteklo je u izuzetno dobrom raspoloženju. Bilo je pomiješanih emocija, radosti i suza, koje se nisu mogle skriti. Volonteri su bili nagrađeni pljeskom i pohvalama za lijepe priče i stihove, koji su korisnicima uljepšali blagdanske dane, a na kraju i jednom pjesmom, koju je odrecitirala jedna od korisnica.

A da bi posjet protekao u zaista blagdanskoj atmosferi, volonteri su i ovoga puta prisutne darovali anđelčićima, koji su izrađeni na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama i koji će krasiti njihove domske sobe. Na kraju ugodnog druženja volonteri su ispraćeni sa željom da dođe do ponovnog susreta.

Pročitano 1282 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok