MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 11. 2016.

Nastavak dječjih kreativnih radionica

Izrada balerinaIzrada balerinaDana 4. XI. 2016. godine, nakon dvomjesečne pauze, nastavljeno je održavanje dječjih kreativnih radionica u belomanastirskom Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati. Vodi ih Stela Fabijan. Na prvoj radionici "Oazini" mali korisnici naučili su kako napraviti balerinu od žice i salveta.

Budući da su neki od njih požurili kod završavanja svojih balerina te da ono što su dobili baš i nije ličilo na balerine, zamolili su voditeljicu da se i na sljedećoj radionici radi isto kako bi stvarno napravili balerinu. Također su poželjeli da balerine budu u zlatnoj ili srebrnoj haljinici kako bi ih mogli staviti na božićno-novogodišnji bor kao ukras.

Pročitano 621 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok