MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (8)

Ukrasi od odbačenih CD-ovaUkrasi od odbačenih CD-ova(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 16. XII. 2016. godine, od 18 do 20 sati, u "Oazinom" internet-klubu i Burzi odjeće i obuće održana je još jedna kreativna radionica za djecu i mlade pod vodstvom Stele Fabijan, na kojoj je bilo devet učesnika. Radionica je održana u sklopu projekta "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Cilj radionice bio je da se djeca i mladi educiraju o recikliranju stvari koje nam više nisu potrebne i da se tako dobivenim ukrasima okite borovi na belomanastirskom Trgu slobode uoči Božićnog sajma i nadolazećih blagdana. Učesnici radionice nastavili su recikliranje odbačenih CD-ova i to tako da su ih ukrašavali na razne načine, koje su sami osmišljavali. Voditeljica kaže da su se veoma trudili oko toga, a s obzirom da se radilo s vrućim ljepilom, bilo je i malko opečenih prstića, ali ih to nije sprečavalo da nastave raditi.

Pročitano 1262 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok