MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 12. 2016.

Prezentacija projekta u OŠ Kneževi Vinogradi

Aktiv razredne nastave OŠ Kneževi VinogradiAktiv razredne nastave OŠ Kneževi VinogradiU utorak, 20. XII. 2016. godine, na Aktivu razredne nastave u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi prezentiran je "Oazin" projekt "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je prezentirala diplomirana učiteljica Sofija Petrović, stručna suradnica na tom projektu.

Cilj projekta je, pored ostaloga, prevencijom nasilja među djecom usmjeriti učenike OŠ Kneževi Vinogradi na razvijanje multikulturalnosti, tolerancije i poštivanja ljudskih prava te na nenasilno rješavanje sukoba. Projekt će se provodi u školskoj 2016/17. godini u nižim razredima kroz provođenje edukativnih radionica prilagođenih učenicima toga uzrasta.

Na prezentaciji su bile sve učiteljice – razrednice i učiteljice koje predaju u tim razrednim odjelima, kao i pedagoginja škole. Dana 12. I. 2017. godine održat će se edukacija za razrednice, koje će kasnije provoditi radionice u svojim odjelima.

Pročitano 1239 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok