MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 12. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XI/2016)

Izrada balerina od žice i salvetaIzrada balerina od žice i salveta(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U 11. mjesecu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo 8-13 korisnica.

Prethodni mjesec izrađivani su cvjetovi od gume pa je to nastavljeno i u ovom mjesecu. A kako za izradu jednog takvog cvijeta treba dosta vremena, voditeljica je primijenila taktiku "šaranja": malo teških radionica, malo lakših. U lakše radionice spada, npr., izrada balerina, koje su izrađivane od žice i dijelova salveta, koje su ostale nakon rada u dekupaž-tehnici.

Nije se, međutim, samo radilo, povremeno se i proslavljalo: netko je imao slavu, netko je kupio kuću i eto razloga za proslave i veselje.

Pročitano 779 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok