MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 12. 2016.

Uzor-volonterke Marija i Antonia

Marija Blažević i Antonia KosMarija Blažević i Antonia Kos"Oazin" volonterski centar, u okviru projekta "Volontiraj i ti", dodijelio je 9. XII. ove godine drugo "Priznanje za volonterski angažman" u 2016. godini učenicama Gimnazije Beli Manastir Mariji Blažević iz Baranjskog Petrovog Sela i Antoniji Kos iz Petlovca zbog njihove izuzetne predanosti i topline u radu s djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dislociranoj jedinici poludnevnog boravka Beli Manastir osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" (opširnije vidjeti ovdje).

Pedagoginja Gimnazije Beli Manastir Nina Savić javlja nam da su Marija i Antonia najveći dio bona od 500 kuna, koji su dobile uz priznanje, utrošile na kupnju darova za štićenike belomanastirskoga "Klasja".

One su ujedno i najviše doprinijele akciji prosinačkog darivanja štićenika "Klasja", koja je organizirana u Gimnaziji. Radnici i učenici škole donosili su ili kupovali uglavnom školski pribor, ali u lijepo zapakiranim paketima našla se i pokoja čokolada ili kutija keksa. U petak, 16. prosinca, učenice su u pratnji profesorica Sonje Periškić i Ivane Jalšovec odnijele darove u "Klasje". Tamo su održale i prigodnu kreativnu radionicu izrade blagdanskih čestitki i ukrasa.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok