MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 10. 2016.

430 kg jabuka "Oazinim" potrebitim korisnicima

Vraća jabuka za svakog korisnikaVraća jabuka za svakog korisnikaU subotu, 29. X. 2016. godine, 36 "Oazinih" korisnika besplatnih toplih obroka bilo je ugodno iznenađeno vrećom jabuka koja je osvanula na njihovim kućnim pragovima. Naime, Crveni križ Osijek, koji za njih priprema tople obroke, dobio je veliku donaciju jabuka, koju je – na radost korisnika – odmah proslijedio dalje pa i u Beli Manastir.

Tu vrijednu i nenadanu pošiljku od 430 kilograma "Oazin" razvozač odmah je dostavio našim korisnicima, kojima je to pokazatelj humanosti i brige o drugima te će im, kao izvor zdravlja i vitamina, dobro doći u nadolazećim zimskim danima i potvrditi onu staru poslovicu: "Jedna jabuka na dan doktor iz kuće van".

Pročitano 927 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok