MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 10. 2016.

Edukacija o uključivanju poslovnog sektora u volontiranje

Ana Jeličić (u sredini)Ana Jeličić (u sredini)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Volonterski centar Osijek (VCO) u ponedjeljak i utorak, 17-18. X. 2016. godine, održao je dvodnevnu edukaciju na temu "Razvoj volonterskih programa koji uključuju poslovni sektor" kroz svoj projekt financiran sredstvima Europske Unije iz Programa IPA 2012. i sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Edukaciji, koja je prvenstveno bila namijenjena organizatorima volontiranja koji imaju kapaciteta i volje za uključivanjem poslovnog sektora, prisustvovalo je 12 predstavnika raznih udruga, među kojima su bile i predstavnice "Oaze" Vesna Nedić i Ana Jeličić.

Cilj edukacije bio je proširenje znanja i vještina, kao i razmjena iskustava koja će pomoći u daljem razvijanju volonterskih programa koji uključuju poslovni sektor, budući da je to kod nas još uvijek u povoju. Edukacija je, zahvaljujući trenericama Jeleni Kamenko i Mirni Kovačević, bila zanimljiva i protekla je u dobroj radnoj atmosferi. Kroz interaktivni rad došlo se do novih saznanja, koja će – prema riječima učesnika – pomoći u razvoju i unapređivanju volonterskih aktivnosti njihovih udruga.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok