MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 08. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Branjini (IV)

Oslikavanje torbiOslikavanje torbi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 2. VIII. 2016. godine, od 19 do 21 sat, u Branjini je održana četvrta po redu likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Na radionici je, usprkos sparnom danu, bilo sedam najupornijih korisnica, koje su svojim elanom, znatiželjom i dobrim raspoloženjem doprinijele da je dvosatna radionica protekla u trenu. Kad su čule da će oslikavati platnene torbe, malo su bile skeptične s obzirom da nisu vične kistu i slikanju, ali kako je vrijeme odmicalo, bivale su sve sigurnije i zadovoljnije učinjenim. A imale su i čime biti zadovoljne jer su torbe, oslikane veselim cvjetnim motivima, ispale baš – super!

Torbe su, dakle, ispale super, ali nije super da je to bila i posljednja radionica u ovom nizu. Nastavak možda slijedi početkom jeseni, a do tada lijep pozdrav korisnicama iz Branjine, Kneževa i Popovca i ugodan nastavak ljetnih radova. Jer, kao što je poznato, na selu odmora – nema.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok