MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Kneževu (IV)

Oslikavanje svilenih marama na bocamaOslikavanje svilenih marama na bocama(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 29. VI. 2016. godine, u Kneževu je održana četvrta po redu likovno-kreativnih radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Na radionici je bilo devet korisnica i jedan korisnik, koji su – uz neophodno osvježenje na temperaturi od 30 stupnjeva – prvo prepričali tjedne dogodovštine i novosti iz svoga okruženja, a potom su s velikim zanimanjem upijali novu tehniku rada: oslikavanje svilenih marama na bocama. Više ili manje spretno radili su slijedeći voditeljicu Anu i na kraju su nastali prekrasni primjerci šarenih, razigranih marama, koje će svakom od njih ostati kao lijepa uspomena na ugodno druženje i prijatno provedeno ljetno predvečerje.

Pročitano 890 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok