MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 08. 2016.

Naša posla: jedni popravljaju, drugi odmah kvare

Popravljeni pločnik - pogled prema BenzinskojPopravljeni pločnik - pogled prema BenzinskojDio pločnika s jugozapadne strane semaforizirane raskrsnice Betonske i Školske ulice u Belom Manastiru mjesecima je bio veoma ulegnut jer je pukla jedna njegova ploča, nakon iskopavanja koje je moralo biti obavljeno zbog pucanja vodovodne cijevi. Nedavno je uklonjena ta ploča i izbetonirana nova.

Popravljeni pločnik - pogled prema SilosuPopravljeni pločnik - pogled prema SilosuNakon što su radnici otišli propisno označivši izbetoniranu površinu – kao što je to već postalo skoro normalno – našlo se pojedinaca koji sebi uzimaju za pravo da žvrljaju po još nestegnutom betonu i tako nam u "naslijeđe" trajno ostave svoje žvrljotine.

Imena luda ...Imena luda ...Šezdesetak koraka dalje u smjeru Benzinske pumpe, prije više mjeseci, također je raskopan pločnik zbog puknuća vodovodne cijevi i nasut tucanikom. Taj dio već je zarastao u korov. Ovaj put, međutim, nije popravljen, a radnici su bili tako blizu…... nalaze se svuda!... nalaze se svuda!Betonska ulica (Kralja Petra Svačića)Betonska ulica (Kralja Petra Svačića)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok