MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 07. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Popovcu (VI)

Šesta i ujedno posljednja radionica u PopovcuŠesta i ujedno posljednja radionica u PopovcuU utorak, 5. VII. 2016. godine, u Popovcu je održana šesta i ujedno posljednja likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević.

Voditeljica tu posljednju radionicu opisuje ovako:
- Korisnice su me dočekale s malim strahom. Obećala sam da ću ih naučiti tehnici razvlačenja zlatnog konca i tješila da je to brže od zlatoveza, koji smo radili na prošloj radionici. Nisu bile sigurne smiju li mi vjerovati. Međutim, kada je rad krenuo, bile su oduševljene. To je nešto što mogu završiti za par sati. Korisnice su izuzetno zahvalne na našem radu i sretne da od nekoga mogu besplatno naučiti nešto novo. Drago mi je bilo upoznati nove žene i još draže vidjeti da su sretne nakon svakog rada i svake nove tehnike.

Razvlačenje zlatnog koncaRazvlačenje zlatnog koncaGotova slika u zlatovezuGotova slika u zlatovezu

Pročitano 743 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok