MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 08. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VIII/2016)

Jedna od većih donacijaJedna od većih donacija"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politika i mladih. Tokom osmog mjeseca 2016. godine Burza je primila 26 donacija, a roba je izdavana 54 puta korisnicima s područja Grada Belog Manastira, ali i iz drugih baranjskih mjesta (Batina, Bolman, Darda, Kneževo, Popovac).

Jednu donaciju dovezla je iz Osijeka "Oazina" projekt-koordinatorica, a po drugu morala je ići osobno "Oazina" aktivistica jer se radilo o većoj količini raznih potrepština, između kojih je trebalo izabrati ono što korisnici traže i dovesti to automobilom u Društveni centar. Radilo se o šest većih vreća uglavnom posteljine te nešto zavjesa i odjeće.

Donirana roba uobičajeno se sortira, slaže i po potrebi pere. Dio robe odvaja se za otpis jer dolazi do nagomilavanja određenih odjevnih predmeta i obuće koje nitko neće (odijela, košulje, suknje te štikle). Zimska odjeća se slaže u vreće, obilježava te nosi u skladišni prostor. I dalje je bila najtraženija odjeća i obuća za djecu i odrasle te sportska odjeća.

Svakodnevno se vodi administracija vezana za ovaj program.

Pročitano 754 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok