MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 07. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Branjini (III)

Malo ih je, al' su vrijedne kao pčeliceMalo ih je, al' su vrijedne kao pčeliceU utorak, 5. VII. 2016. godine, od 20 do 22 sata, u Branjini je održana treća po redu likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Taj dan bio je vreo, sparan, s visokom temperaturom, što se odrazilo i na posjećenost, tako da su na radionici bile samo tri korisnice. Iako ih je bilo malo, bile su vrijedne kao pčelice u košnici: radne i spremne za priču i šalu. S velikim zanimanjem upijale su savjete voditeljice za oslikavanje svilenih marama pa se na kraju dobio dobar rezultat. Nastale su marame veselih boja, koje će služiti kao lijep ukras i još ljepši poklon. Gotovo svaka marama bila je namijenjena nekoj njima dragoj osobi: kćerki, sestri, nećakinji… U takvoj atmosferi, kreativnoj, veseloj i prijateljskoj, i treća radionica protekla je vrlo brzo, a pamtit će se još dugo.

Pročitano 834 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok