MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 07. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Branjini (III)

Malo ih je, al' su vrijedne kao pčeliceMalo ih je, al' su vrijedne kao pčeliceMalo ih je, al' su vrijedne kao pčeliceU utorak, 5. VII. 2016. godine, od 20 do 22 sata, u Branjini je održana treća po redu likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Taj dan bio je vreo, sparan, s visokom temperaturom, što se odrazilo i na posjećenost, tako da su na radionici bile samo tri korisnice. Iako ih je bilo malo, bile su vrijedne kao pčelice u košnici: radne i spremne za priču i šalu. S velikim zanimanjem upijale su savjete voditeljice za oslikavanje svilenih marama pa se na kraju dobio dobar rezultat. Nastale su marame veselih boja, koje će služiti kao lijep ukras i još ljepši poklon. Gotovo svaka marama bila je namijenjena nekoj njima dragoj osobi: kćerki, sestri, nećakinji… U takvoj atmosferi, kreativnoj, veseloj i prijateljskoj, i treća radionica protekla je vrlo brzo, a pamtit će se još dugo.

Pročitano 543 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok