MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 07. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Kneževu (V)

Oslikavanje kuhačaOslikavanje kuhača(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. VII. 2016. godine, od 18 do 20 sati, u Kneževu je održana četvrta po redu likovno-kreativnih radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Na radionici je bilo osam dobro raspoloženih korisnica i jedan korisnik, koji su s velikim nestrpljenjem iščekivali početak radionice ili bolje rečeno temu radionice. A tema radionice bila je oslikavanje drvenih kuhača. Svatko je prema svom raspoloženju obojio kuhaču osnovnom bojom, a potom su raznobojne kuhače oslikane sitnim šarenim detaljima, kao što su cvjetići, leptirići, vitice, točkice i razne druge šare već prema trenutnoj inspiraciji autor(ic)a. S jedne kuhače čak se smiješio i jedan veseli, čupavi lik.

Na kraju radionice taj jedan korisnik i korisnice – nakon fotografiranja i kratkog druženja uz malu zakusku – zadovoljni su otišli svojim kućama.

Pročitano 1002 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok