MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Branjini (I)

Branjinci s elanom za kreativni radBranjinci s elanom za kreativni radU utorak, 7. VI. 2016. godine, od 20 do 22 sata, u Branjini je održana prva likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Rezultat vrijednog radaRezultat vrijednog radaNa radionici je bilo pet Branjinki i jedan Branjinac. Salvet-tehnikom i dekupaž-tehnikom ukrašavale su se kutijice u obliku srca. Iako je radionica održana u kasne sate, nakon napornog dana, prisutnima elana nije nedostajalo, kao ni dobrog humora i upadica mlađeg naraštaja. I tako se, uz red rada, red priče i red druženja, došlo i do kraja te prve radionice, čiji se rezultati mogu vidjeti na našoj fotografiji, kojom prisutni na sljedeće radionice žele privući i druge svoje sumještane.

Pročitano 1310 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok