MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Branjini (II)

Oslikavanje staklaOslikavanje stakla(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 14. VI. 2016. godine, u Branjini je održana druga likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt provodi Mirovna grupa Oaza s partnerskom udrugom "Svjetlo nade" iz Kneževa. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Poslije prve radionice, ova druga iščekivana je s još većim zanimanjem i većim brojem znatiželjnica. Radionici, na kojoj se oslikavalo staklo, prisustvovalo je 11 korisnica i protekla je u trenu. Sve je prštalo elanom i bogatstvom boja, kojima su ukrašeni svijećnjaci na kojima motivi cvjetića svojim šarenilom podsjećaju na "avlije" njihovog sela. Voditeljici Ani bilo je ugodno raditi u veseloj, opuštenoj atmosferi, gdje se svi poznaju i gdje se sva zadirkivanja i šale prihvaćaju bez nekih primisli, što je i bit takvih druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok