MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 19. 07. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VI/2016)

Na radionici i gošća iz BeogradaNa radionici i gošća iz Beograda(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U šestom mjesecu 2016. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. Odvijale su se u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, pod vodstvom Ane Jeličić.

Radionicama je prisustvovao lijep broj korisnica, koje su u klimatiziranom prostoru našle utočište od velikih vrućina koje su tada vladale. U poznatom okruženju i dobrom ozračju izrađivale su unikatne svijećnjake i kutijice, koji su svojim šarenilom odražavali njihovo dobro raspoloženje. Kako se uglavnom radi o istoj "ekipi" koja se dobro poznaje, začas se uz rad krene s pričama i šalama, koje još više skrate radioničko vrijeme koje im ionako brzo prođe.

Protresu se tu razno-razne dnevne teme, a i prisjeti onih kojih trenutno nema, kao što toga mjeseca nije bilo korisnice Rožike, kojoj su ostale kreativke upućivale želje za što bržim oporavkom i što skorijim povratkom starom društvu. Na radionici od 14. VI. bila je i gošća iz Beograda Ljubica Mrkobrad, koja povremeno dolazi u Beli Manastir i koristi svaku priliku da prisustvuje "Oazinim" radionicama, koje je – prema njezinim riječima – relaksiraju i raduju.

Iz svega dosad rečenog može se zaključiti da se u "Oazi" radi punom parom i s velikim elanom, iako je ljeto već stiglo, a počeli su i godišnji odmori. Zato se pridružite "Oazinim" kreativkama ako vam takav rad pričinjava zadovoljstvo.

Pročitano 1074 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok