MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 07. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2016)

Topli obrok - svakog radnog danaTopli obrok - svakog radnog danaU mjesecu lipnju 2016. godine "Oaza" je i dalje pružala socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir, trenutno koristi 35 osoba starije životne dobi, socijalno ugroženih i često bolesnih.

Kako je pomoć svima dobro došla, a pogotovo navedenoj kategoriji, "Oaza" se trudi, u suradnji s Crvenim križem Osijek, olakšati im svakodnevicu jednim toplim obrokom dnevno, koji im se dostavlja na kućne adrese. Proteklog mjeseca, budući da je bilo praznika, dostavljeno im je samo 735 obroka.

Kažemo "samo" jer se korisnicima besplatni topli obroci dostavljaju jedino radnim danima. "Oaza" pokušava nešto u tome promijeniti, ali iz poznatih nam financijskih razloga to ne uspijeva. No, prema riječima korisnika, oni su i time zadovoljni jer – tko zna što nam donosi sljedeći mjesec.

Pročitano 838 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok