MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 07. 2016.

"Oazine" dječje radionice (VI/2016)

Kreativan rad 'Oazinih' malih korisnikaKreativan rad 'Oazinih' malih korisnika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U šestom mjesecu 2016. godine održane su četiri "Oazine" dječje radionice. Održavaju se u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan. Iako je s posljednjim danom mjeseca travnja okončan projekt "Nenasilje je baš fora", a time je prestao i angažman plesne trenerice Aleksandre Bolmanović iz Osijeka, "Oazini" mali i mladi korisnici nisu potpuno prekinuli učiti i vježbati moderne plesove.

Dogovorili su se da će većinu radioničkog vremena provesti u kreativnom radu, a kraj radionica posvetit će plesu pod vodstvom dviju korisnica – volonterki. Tako je i bilo na dvije radionice, a na ostalima plesa nije bilo jer su volonterke bile zauzete zbog škole.

Od kreativnih tehnika radile su se naljepnice za prozore, koje uvijek rado prave, potom osnovni dijelovi quilling-tehnike (papir!) te oslikavanje kamenčića bojama za staklo. Uz sve te aktivnosti nastojalo se naučiti i po koju riječi francuskog jezika, obično one riječi koje su vezane za radionicu – bojice, novine i sl.

Pročitano 986 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok