MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 06. 2016.

U Belom Manastiru obilježen Dan antifašističke borbe

Vijenac Grada Belog ManastiraVijenac Grada Belog Manastira(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U organizaciji Grada Belog Manastira i Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir, u srijedu (22. VI. 2016. godine), polaganjem vijenaca i cvijeća na spomenike na Partizanskom groblju i na Spomenik borcima Crvene armije na Trgu slobode, obilježen je Dan antifašističke borbe. Vijence su položili Grad Beli Manastir, UABA, SDP, Baranjsko-rusko društvo prijateljstva, SDSS i Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru. Okupljenim građanima obratiti su se Nikola Opačić, predsjednik UABA, i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš.

Kao i svake godine, Dan antifašističke borbe centralno se obilježava u Spomen-parku Brezovica, gdje je prije 75 godina osnovan prvi partizanski odred, a na području Osječko-baranjske županije u Paučju i Podgorju, gdje dolaze i delegacije antifašističkih organizacija iz Vojvodine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok