MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 06. 2016.

Rad "Oazine" praonice (V/2016)

Sušenje rublja u potkrovlju Društvenog centraSušenje rublja u potkrovlju Društvenog centraU mjesecu svibnju 2016. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati besplatnu socijalnu uslugu pranja rublja za svoje korisnike koje obilaze "Oazine" gerontodomaćice u sklopu usluge pomoć u kući. Ta usluga posebno je dobrodošla onim korisnicima koji nisu u mogućnosti sami prati svoje rublje ili u svojim domovima nemaju sredstva za to.

Tokom mjeseca oprano je ukupno 16 mašina rublja, među kojim je – uz svakodnevno nošenu odjeću poput majica, hlača, prsluka i čarapa – bilo i deka i zavjesa. Otoplilo je i proljepšalo se vrijeme pa su krenule – generalke stanova i kuća.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok