MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 03. 2016.

Biciklistička utrka 13. Istarsko proljeće

Start druge etape u VrsaruStart druge etape u Vrsaru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 12. III. 2016. godine, u 10 sati i 45 minuta, "Oazin" fotoreporter zatekao se na Obali maršala Tita u Vrsaru, u trenutku kad je počinjala druga etapa biciklističke urtke 13. Istarsko proljeće. Ta etapa obuhvatala je rutu dugačku nekih 140 km: Vrsar – Limski kanal – Rovinj – Bale – Kanfanar – Žminj – Gračišće – Kršan – Dolenja Vas – Lupoglav – Buzet – Motovun i trajala je do 15 sati.

Znak za početak etape dan je u 10 sati i 50 minuta, a biciklisti iz tridesetak ekipa iz različitih zemalja krenuli su tako silno da je spomenuti fotoreporter stigao napraviti tek nekoliko fotografija.

S nezavisnog regionalnog portala "Regional Express" doznajemo da se nakon finalne etape četverodnevne biciklističke utrke 13. Istarsko proljeće na tronu našao belgijski biciklist Oliver Pardini iz ekipe Wallonie Bruxelles Grup protect. Utrka ukupne dužine od 461 kilometra prolazila je kroz razna mjesta Istre te je bila podijeljena na tri etape i prolog. Drugo mjesto zauzeo je Nizozemac Martijn Tusveld iz ekipe Rabobank Development team, a treće Slovenac Martin Mugerli.

Pročitano 1388 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok