MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 28. 02. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (II/2016)

Svaki radni dan - topli obrok na stolSvaki radni dan - topli obrok na stolU veljači 2016. godine "Oaza" ja nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira. Tu uslugu većim dijelom financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i manjim Grad Beli Manastir, a trenutno je njome obuhvaćeno 35 starijih, bolesnih i socijalno ugroženih građana.

Tim toplim obrokom zadovoljene su bar minimalne potrebe za kakvu-takvu egzistenciju. Korisnicima je dostavljeno 735 obroka, pripremljenih u kuhinji Crvenom križa Osijek, i još 35 obroka dobivenih iz donacije s domjenka Grada Belog Manastira, a koji nikad ne zaboravlja "Oazine" korisnike.

Obroci su, inače, ukusni, raznovrsni, prilagođeni svima i uglavnom se mogu jesti "kašikom", što je toj populaciji vrlo bitno. Da bi im svakodnevica bila nešto ljepša, dva do tri puta tjedno uz obrok dobivaju i neki desert.

Pročitano 820 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok