MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 02. 2016.

"Oazine" plesne radionice (II/2016)

Plesna radionica za osnovcePlesna radionica za osnovce(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazine" plesne radionice, pod vodstvom plesne trenerice Aleksandre Bolmanović iz Osijeka, održavaju se svakog petka, a jednom mjesečno i subotom. Petkom predvečer od 17 do 20 sati održava se radionica za djecu iz osnovne škole, a potom, od 20 do 22 sata, radionica za djecu iz srednje škole i starije. Za osnovce radionice se održavaju u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", a radionice za srednjoškolce "Oaza" provodi samostalno.

Trenerica ovako opisuje ono što je dosad urađeno:

Plesna radionica za srednjoškolcePlesna radionica za srednjoškolce"Radionice se sastoje od raznih vježbi snage, rastezanja i zagrijavanja te učenja koreografije. Do sada smo naučili jednu koreografiju s mlađima i dvije sa starijima. Uskoro završavamo prvu zajedničku koreografiju te ćemo započeti s novom. Na radionicama ponavljamo i stare koreografije, koje smo učili prošle plesne sezone. Djeca su većinom ostala ista s nekoliko novih polaznika. Odlično napreduju i raduju se novim koreografijama."

U drugom mjesecu 2016. godine održano je pet radionica za osnovce. Kako su oni još relativno mali, imaju češće pauze uz sokiće. Na radionice dolazi i jedan dječačić koji je malo problematičan u ponašanju. No našlo se zaduženje i za njega pa se očekuje da će popraviti svoje ponašanje.

Pročitano 1280 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok