MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 03. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (II/2016)

Novi izazov: quilling-tehnikaNovi izazov: quilling-tehnika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Proletjela je i veljača, drugi mjesec ove, 2016. godine, a likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18-20 sati, pod vodstvom Ane Jeličić, nastavljene su. U proteklom mjesecu održane su četiri takve radionice u prisutnosti ukupno 49 korisnica, koje su svoje slobodno vrijeme podredile druženju, kreativnom istraživanju i otkrivanju novih tehnika.

Na prošlim radionicama kao novi izazov bilo je usvajanje osnova takozvane quilling-tehnike, umijeća savijanja papirnatih trakica u prekrasne oblike od kojih dobivamo jedinstvene ukrase, gotovo filigranskih razmjera. Za "Oazine" korisnice nova tehnika učinila se veoma zahtjevnom, ali nakon kratkog vremena i prvih uspješno napravljenih ukrasa "korisnice su se zapalile" i sad se već mogu pohvaliti lijepim primjercima nakita, koji živim i razigranim bojama i neobičnim dizajnom osvajaju poglede. E, samo da vam možemo dočarati ponos i zadovoljstvo korisnica na kraju radionice kad se izlože svi primjerci. No, zato ih možete pogledati u našem fotoalbumu.

Pročitano 950 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok