MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 01. 2016.

Druženje u Domu za starije i nemoćne osobe (V)

Mladost i starost u istoj igriMladost i starost u istoj igri(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 27. I. 2016. godine, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe, a u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", održana je još jedna volonterska akcija "Volontirajmo jednom mjesečno u domu za starije osobe". Akciji se odazvalo sedam "Oazinih" volontera i volonterki: Berta, Borislava, Greta, Sanja, Saša, Stela, Snežana.

Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi uz razne aktivnosti ("čovječe, ne ljuti se", kartanje, razgovori…). U jednom trenutku jedan od domskih štićenika zatražio je tišinu te je odrecitirao jednu pjesmicu o Belom Manastiru, za što je bio nagrađen aplauzom. Na kraju se jedna od baka zahvalila na druženju i rekla da sad sve to ide zapisati u svoj dnevnik, koji piše svako veče.

Pročitano 855 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok