MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 12. 2013.

Donacija gradskih vijećnika za besplatne tople obroke

Vesna Nedić, Jadranka Sabljak i 'škrabica'Vesna Nedić, Jadranka Sabljak i 'škrabica'U 249 radnih dana tokom ove, 2013. godine Mirovna grupa Oaza dostavit će na kućne adrese 40 najugroženijih osoba s područja Grada Belog Manastira čak – 9.960 toplih obroka. To se uspjelo zahvaljujući donacijama Grada Belog Manastira i Ministarstva socijalne politike i mladih, a krajem godine i humanitarnom akcijom, prenamjenama u okviru "Oazinog" programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira" te donaciji "Baranjske čistoće". Međutim, nije se uspjelo "nagrebati" još malo novca da bi "Oazini" korisnici nešto dobili i za Božić i Novu godinu.

Kad je to čula predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak, predložila je da "Oazine" aktivistice naprave "škrabicu" za prikupljanje donacija za tu svrhu među članovima Gradskog vijeća Grada Belog Manastira. Predloženo – učinjeno! I na sjednici Gradskog vijeća održanoj 11. XII. 2013. godine "škrabica" je "kružila" među gradskim vijećnicima, koji su u nju velikodušno ubacili 704 kune. Odmah nakon toga pozvana je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić da dođe u Gradsku upravu, gdje joj je Jadranka Sabljak svečano predala donaciju, koja je prebrojana na licu mjesta, a potom uplaćena na "Oazin" žiro-račun kao donacija građana.

Time će "Oazini" stari, nemoćni i siromašni korisnici osjetiti da i u vremenu općeg darivanja netko misli i na njih.

U ime svojih 40 korisnika Mirovna grupa Oaza
zahvaljuje
gradskim vijećnicima na donaciji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok