MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 11. 2015.

Vijenci na belomanastirskim spomen-obilježjima

Spomenik heroju Crvene armijeSpomenik heroju Crvene armije(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Povodom 11. XI. – koji je Dan Grada Belog Manastira i ujedno dan kad je 1944. godine započela Batinska bitka – a u organizaciji Grada Belog Manastira i Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir, položeni su vijenci i cvijeće na spomenik i spomen-biste na Partizanskom groblju i na Spomeniku heroju Crvene armije na Trgu slobode. Time je odana počast palim borcima NOR-a 1941-1945. i borcima Crvene armije.

Vijence i cvijeće položila su izaslanstva Grada Belog Manastira, Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA) Beli Manastir, političkih stranaka SDP-a i SDSS-a i Baranjsko-ruskog društva prijateljstva. Prigodne govore na Groblju i Trgu održao je Nikola Opačić, predsjednik UABA, a na Trgu i Predrag Stojanović, zamjenik belomanastirskog gradonačelnika.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok