MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 11. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2015)

Svakog radnog dana - na kućnu adresuSvakog radnog dana - na kućnu adresuU mjesecu listopadu 2015. godine Mirovna grupa Oaza pružala je socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira, koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir. Trenutno je tom uslugom obuhvaćeno 37 starijih, bolesnih i socijalno ugroženih građana. Broj im varira s obzirom na neke novonastale situacije, ali ne prelazi broj od 40 osoba.

Obroci se, kao i do sada, spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek, dovoze u Beli Manastir, a potom razvoze na kućne adrese korisnika. I tako se to odvija iz dana u dan, pet puta tjedno, pa je tokom tog mjeseca dostavljeno 816 toplih obroka, na svu sreću onih koji ga primaju i kojima to puno znači.

Pročitano 866 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok