MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 09. 2015.

Emisija "Korak ka jednakosti" posvećena "Oazi"

Vesna Nedić i Stana NemetVesna Nedić i Stana Nemet

(Audiozapis se može čuti ovdje)

Emisija "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija "Banska kosa", emitirana u četvrtak, 24. IX. 2015. godine, s početkom u 17 sati, a snimljena dva dana prije, ponovo je bila posvećena Mirovnoj grupi Oaza. Razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić vodila je novinarka Stana Nemet, a povod je bio dolazak velikog broja bliskoistočnih izbjeglica u Beli Manastir u večernjim satima 17. rujna, u čijem su prihvatu i zbrinjavanju učestvovali i "Oazini" volonteri.

Govorilo se o tome kako je proteklo to veče i sutrašnji dan, kako su se izbjeglice smjestile u prihvatnom centru i oko njega u Osječkoj ulici, tko im je sve pomagao, koje su organizacije u tome učestvovale, kako su ih dočekali i doživjeli Belomanastirci… Na kraju emisije ukratko je spomenut i "Oazin" projekt "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. O aktivnosti toga projekta bit će riječi u jednoj od sljedećih emisija "Korak ka jednakosti".

Pročitano 818 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok