MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 10. 2015.

Volonterska akcija u "Baranjskom suncu" (II)

Razgovor o zdravlju i djeciRazgovor o zdravlju i djeci(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 29. X. 2015. godine, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", održana je volonterska akcija "Volontirajmo jednom mjesečno u domu za starije osobe". Akciji se odazvalo pet "Oazinih" mlađih i starijih volonterki: Berta, Donka, Magdalena, Mila i Sanja.

Kad su "Oazine" volonterke stigle u dnevni boravak, štićenici Doma već su ih čekali. S mlađim štićenicima započele su partiju društvene igre "čovječe, ne ljuti se", a sa starijima razgovor o njihovom zdravlju i djeci. Ubrzo je stvorena vesela i prijatna atmosfera začinjena smijehom, pogotovo stoga što su volonterke među štićenicima prepoznale mnoge svoje sugrađane, a oni u njima našli osobe koje su spremne saslušati njihove priče. I jedni i drugi rado će učestvovati i u sljedećim sličnim akcijama.

Pročitano 1122 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok