MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 10. 2015.

60. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao i prethodnih godina, belomanastirski pododbor zagrebačkog SKD-a "Prosvjeta" i Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru, za svoje članove i ostale zainteresirane Belomanastirce i Baranjce, organizirali su u petak, 30. X. 2015. godine, s polaskom u 7 i povratkom u 23 sata, posjet 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ukupno je, u dva autobusa, u Beograd besplatno putovalo 120 osoba

Ovogodišnji sajam održan je od 25. X. do 1. XI. pod sloganom "Šta bi bilo da nije bilo", kojim je skrenuta pažnja na veliki jubilej: šezdesetogodišnjicu jednog od najvećih sajmova knjiga u Europi, a svakako najvećeg u Jugoistočnoj Europi. Na njemu se predstavilo preko 450 domaćih i stranih izlagača.

Počasni gost 60. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga bila je Ruska Federacija. Na svom štandu prikazala je svoje bogato kulturno i književno naslijeđe i izdavačku produkciju kroz promocije i sajamske programe, učešćem poznatih autora, prevodilaca, izdavača i distributera te kroz izložbu preko 1.500 knjiga vodećih ruskih izdavača. Osim Ruske Federacije, predstavili su se i izlagači iz: Angole, BiH, Bjelorusije, Brazila, Crne Gore, Francuske, Hrvatske, Indije, Irana, Italije, Japana, Kine, Njemačke, Republike Srpske, Španjolske, Velike Britanije i po prvi put iz Rumunjske i Azerbajdžana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok