MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 10. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IX/2015)

Vrijedne i humane 'Oazine' kreativkeVrijedne i humane 'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu rujnu 2015. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održano je pet likovno-kreativnih radionica za žene utorkom od 18 do 20 sati. Radionice financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a kao i do sada vodi ih Ana Jeličić.

Korisnice, kojih ni ovaj mjesec nije manjkalo, nestrpljivo su iščekivale svako novo druženje, na kome, pored vrijednog kreativnog rada, uspiju npr. razmijeniti recepte za zimnicu, kolač ili novo jelo, pokazati novu frizuru ili prokomentirati trenutna događanja u Belom Manastiru. No, ni to nije sve. "Oazine" korisnice pokazale su i svoje humano lice i veliko srce, uključivši se kao volonterke u izbjegličku krizu, koja nije mimoišla ni nas.

Ali ostavimo sad tužne stvari po strani, o njima se, nažalost, i previše piše i govori u svim medijima. Radije ćemo spomenuti radionice na kojima su izrađivane male žute pčelice, koje su u danima "Baranjske jeseni" uveseljavale mališane na belomanastirskom Trgu slobode, te pripremanje čestitki za Dan starijih osoba, koje su se, zajedno s paketima slatkiša, dijelile korisnicima "Oazinih" socijalnih usluga. Hvala "Oazinim" vrijednim kreativkama.

Pročitano 1122 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok