MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 10. 2015.

Poklon-paketići za Dan starijih osoba

Poklon-paketići za 'Oazine' starije korisnikePoklon-paketići za 'Oazine' starije korisnikeGeneralna skupština Ujedinjenih naroda, u prosincu 1990. godine, proglasila je 1. listopada Međunarodnim danom starijih osoba da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće životne dobi.

Mirovna grupa Oaza više godina obilježava taj dan jer već preko deset godina provodi projekte namijenjene starijim sugrađanima. U tu svrhu "Oaza" je ove godine, iz svojih skromnih sredstava, nabavila po dva prehrambena artikla, koja su "Oazine" aktivistice zapakovali u paketiće. Na likovno-kreativnim radionicama za žene izrađene su od valovitog kartona u bojama prikladne čestitke, koje su dodane tim paketićima.

Na sam Dan starijih osoba "Oazine" su gerontodomaćice svojim korisnicima, a trenutno ih ima 19, podijelile te paketiće, a "Oazin" razvozač toplih obroka istog ih je dana uručio i korisnicima koji primaju takav obrok. Na taj je način "Oaza", obilježavajući Dana starijih osoba, ukupno podijelila 59 poklon-paketića za korisnike svojih socijalnih usluga.

Pročitano 921 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok