MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 10. 2015.

Jabuke za "Oazine" socijalno ugrožene korisnike

Dubravka Simendić i Neno RadićDubravka Simendić i Neno Radić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon prošlomjesečne navale bliskoistočnih izbjeglica na Beli Manastir (17-18. IX. 2015), u nekadašnjoj belomanastirskoj kasarni (danas zvanom i vojarna) uređen je i opremljen prihvatni centar, u koji su stigle velike količine higijenskih i drugih potrepština te hrane od raznih donatora i iz robnih rezervi.

Kako u Belom Manastiru više nije bilo izbjeglica, hrana se odvozi u druge prihvatne centre preko Crvenog križa Osijek, koji je dio iz velike količine jabuka donirao i "Oazinim" socijalno ugroženim korisnicima. Zaista lijepa i humana gesta.

Stoga su "Oazini" zaposlenici Dubravka, Jelena, Neno i Vesna ponovo bili u akciji spremanja paketa za "Oazine" korisnike pa su jabuke iz trinaest gajbi i kutija prepakirali u 59 vrećica, koje su potom u srijedu, 7. X. 2015. godine, razvezene na kućne adrese ugodno iznenađenih korisnika. Njima će one u ove hladne dane biti izvor vitamina. Jer, kako kažu, više vitamina – manje lijekova!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok