MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 08. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VII/2015)

Pridružite se 'Oazinim' kreativkama!Pridružite se 'Oazinim' kreativkama!(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U sedmom mjesecu 2015. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Financira ih Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionice su i tog najtoplijeg mjeseca ove godine bile iznimno posjećene. Na njima je ukupno bilo 50 korisnica, koje su se družile, radile i zabavljale. A što ih je više privuklo: teme koje su bile na redu ili klimatizirani prostor koji je bio prava "oaza" u te vrele dane?

Bit će ipak da ih je privukla mogućnost da se kreativno izraze, dobro zabave i prijatno osjećaju. A na radnim stolovima nisu se nalazili samo primjerci unikatnog nakita: narukvica i naušnica, već u pauzama i razne delicije. Na takvim radionicama, naime, tradicija je da se obilježavaju rođendani, iako se godine ne broje, kao i razni drugi događaji (rođenja, krštenja, diplome, zaposlenja), zapravo sve što se slaviti može. Pa zar to nije lijepo: podijeliti radost s dragim osobama? Pridružite se "Oazinim" kreativkama i budite dio toga.

Pročitano 1019 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok