MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 06. 2015.

Video: TV-prilog o "Oazinoj" volonterskoj akciji

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 19. V. 2015. godine, Mirovna grupa Oaza priključila se akciji "Hrvatska volontira". U akciji je učestvovalo jedanaest "Oazinih" uglavnom mladih volontera, a provedena je u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe. Cilj akcije bilo je druženje s korisnicima Doma. Uz društvene igre, šetnje i razgovore, dalo im se do znanja da nisu sami i zaboravljeni (članak i fotoalbum mogu se vidjeti ovdje).

Za tu "Oazinu" akciju doznalo je osječko dopisništvo Hrvatske televizije i snimilo prilog koji je emitiran toga dana u emisiji "Hrvatska uživo" (novinar Tin Kovačić, snimatelj Josip Ćutunić). Prilog je ponovljen i u emisiji "Županijska panorama" istog dana te sutra u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Sada je taj prilog dostupan i na YouTubeu te se može odgledati preko gornjeg linka.

Prilog traje oko 2 minuta, a poslije njega slijedi razgovor voditeljice emisije "Hrvatska uživo" Maje Sever s Tanjom Starčević iz Volonterskog centra Zagreb i Anamarijom Sočo iz Mreže mladih Hrvatske o akciji "Hrvatska volontira".

Pročitano 1098 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok