MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 06. 2015.

Pjesma Boška Beuka posvećena Belom Manastiru

Boško BeukBoško BeukNa ovoj web-stranici dosad je dva puta objavljena pozivnica za nastup Boška Beuka porijeklom iz Jagodnjaka. Prvi put za zabavu uz Dan žena u belomanastirskom Hotelu Patria 7. III. 2014. godine, a drugi put za koncert održan u Jagodnjaku 22. V. 2015. u okviru ovogodišnjih "Dana kulina". Tim povodom javio nam se Boško Beuk i poslao nam link za svoju pjesmu "Posljednja sonata Belog Manastira", koju je poklonio gradu Belom Manastiru i Baranjcima te svim ljudima koji vole Baranju i dobru pjesmu. Također nas poziva da se svi zajedno potrudimo da ta pjesma bude "uručena" svakom Belomanastircu i Baranjcu.

A o tome tko je Boško Beuk i čime se dosad bavio, možete saznati s njegove web-stranice ili iz članka na Wikipediji, dok pjesmu "Posljednja sonata Belog Manastira" možete odslušati s ovog linka.

Pročitano 1070 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok