MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 06. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (V/2015)

Sanela i Jelena ...Sanela i Jelena ...U toku petog mjeseca 2015. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Izrađivale su se kućne papuče. Prvo su se vadili krojevi i krojile papuče od doniranih sukanja i hlača koje su otpisane iz "Oazine" burze odjeće i obuće. A otpisane su zato što nisu za izdavanje jer su poderane, previše iznošene, izblijedjele i sl. Potom su se između dva materijala stavljale mrežice (poklon korisnice Stele!) da bi se dobilo na čvrstoći, a onda je slijedilo sastavljanje i fircanje…, da bi se papuče dovršile tek na trećoj radionici.

Korisnice na početku nisu bile oduševljene izradom papuča jer se rezultat nije vidio već na prvoj radionici, nego tek na trećoj, ali su na kraju ipak bile oduševljene onim što su napravile.

Pročitano 962 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok