MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 03. 2015.

Osmomartovska čestitka

Dan žena čestitamo svim 'Oazinim' članicama i korisnicamaDan žena čestitamo svim 'Oazinim' članicama i korisnicama"Oazina" aktivistica Ana Jeličić, povodom Osmog marta – Dana žena, organizirala je na likovno-kreativnoj radionici za žene pravljenje čestitki i karanfila od krep-papira. Čestitke su namijenjene svim "Oazinim" kreativkama, bakama koje obilaze "Oazine" gerontodomaćice, "Oazinim" zaposlenicama, a i ponekim volonterkama.

Bakama su čestitke uručile njihove gerontodomaćice u petak uoči Dana žena, a istog dana Ana osobno uručila je čestitke i "Oazinim" zaposlenicama Dubravki, Jeleni, Steli, Vesni, ali i "Oazinom" zaposleniku Neni za njegovu suprugu.

Pročitano 1339 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok